آخرین محصولات
تحقیق انواع تکنیک های آماده سازی گوشت و ماهی برای پخت
دانلود تحقیق انواع تکنیک های آماده سازی گوشت و ماهی برای پخت ۲۷ ص فرمت word فهرست مطالب مقدمه ...
قیمت :20,000 تومان
تحقیق تبیین عوامل خطر و تاثیر هر یک در مزارع پرورش مرغ گوشتی
دانلود تحقیق تبیین عوامل خطر و تاثیر هر یک در مزارع پرورش مرغ گوشتی ۲۵ ص فرمت pdf فهرست مطالب چکیده ...
قیمت :20,000 تومان
تحقیق کارخانه قند
دانلود تحقیق کارخانه قند ۱۳ ص فرمت word قند یک محصول استراتژیک می باشد. که از نیشکر و چغندرقند تهیه می شود. ...
قیمت :20,000 تومان
تحقیق شیر (خوراکی)
دانلود تحقیق شیر (خوراکی) ۱۸ص فرمت word فهرست تعریف شیر خوراکی 1 فواید سلامتی شیر 4 ...
قیمت :20,000 تومان
تحقیق زعفران
دانلود تحقیق زعفران ۱۶ ص فرمت word فهرست مطالب زعفران چیست؟ 2 تاریخچه زعفران 2 زعفران ...
قیمت :20,000 تومان
تحقیق روغن نارگیل
دانلود تحقیق روغن نارگیل ۸ص فرمت word فهرست مطالب روغن نارگیل چیست؟ 2 آثار روغن نارگیل بر سلامتی ...
قیمت :20,000 تومان
تحقیق تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها
دانلود تحقیق تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها ۲۲ ص فرمت word فهرست مطالب ...
قیمت :20,000 تومان
پاورپوینت اصول بهداشت و بازرسي گوشت در كشتارگاه طيور
دانلود پاورپوینت اصول بهداشت و بازرسي گوشت در كشتارگاه طيور ۱۲۵ اسلاید فهرست مطالب ✅ضوابط فنی بهداشتی کشتار، استحصال، بسته بندی ...
قیمت :20,000 تومان
پاورپوینت لنگش در گاوهای شیری
دانلود پاورپوینت لنگش در گاوهای شیری ۳۵ اسلاید مقدمه *مشکل عمده اکثر گاوداریهای صنعتی *رتبه سوم ناهنجاری های رایج در ...
قیمت :20,000 تومان
پاورپوینت کاربرد اولترا سونيک در صنايع غذايي و بسته بندي در صنايع غذایي
دانلود پاورپوینت کاربرد اولترا سونيک در صنايع غذايي و بسته بندي در صنايع غذایي ۲۷ اسلاید مقدمه هدف تمامي صنايع فرآيند ...
قیمت :20,000 تومان